Масов бой стана в петък вечер в ж.к. Люлин в София,

...
Масов бой стана в петък вечер в ж.к. Люлин в София,
Коментари Харесай

Масов бой в Люлин. Има трима ранени

Масов пердах стана в петък вечер в ж.к. " Люлин " в София, заяви Министерство на вътрешните работи. Инцидентът е станал към 21:00 часа. Трима души са ранени и са откарани в болница. За случая има арестувани. На място са били изпратени екипи на незабавна помощ и на полицията, оповестява Българска телеграфна агенция.

Сбиването е сред двама братя от една страна и друго лице. Те са имали междуличностен спор и са се спречкали. И тримата са вървели пешком, когато е станало сбиването. След като е почнала размяната на удари, единият от битите се качил в джип и блъснал колата, в която били другите двама.

И тримата са арестувани. За всеки от тях в полицията има регистрирани предходни престъпни прояви, измежду които и закононарушения по хулигански подбуди.

Трима потърпевши са признати в лечебни заведения. Единият от тях е с премазан от автомобил крайник, а другите двама са намушкани с нож. По първични данни единият мъж е блъснат от автомобил и е в доста тежко положение. Приет е в противошокова зала в „ Пирогов “. 29-годишен мъж е намушкан с нож в главата и е превозен във ВМА. Третият потърпевш – на 30 година, е намушкан с нож в гърба. Транспортиран е в болница „ Св. Анна “.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР